Dra. Neus Sancho Lecina

Dra. Neus Sancho Lecina

Directora mèdica de la clínica Dental Gaudí i odontòloga especialista en endodòncia, implantologia, i estètica dental.

Col·legiada número 3.230 del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC). Membre numerari de la Asociación Española de Endodoncia (AEDE).

És llicenciada en odontologia per la Universitat de Barcelona (1998), postgrau en endodòncia per la Universitat Internacional de Catalunya – UIC (1998). Màster en endodòncia per la Universitat Internacional de Catalunya – UIC (1999). Curs de periodòncia amb Cambra Clínic (2000). Beca d’investigació en endodòncia a la University of Minnesota (2002). Màster en Implantologia i prostodòncia pel Centro Internacional de Estudios Superiores e Investigación Dental – CIDESID (2004). Postgrau en oclusió, disfunció temporomandibular i dolor orofacial per la Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia – SCOE (2014). Curs d’especialització en l’ús de l’àcid hialurònic en odontologia: injeccions periorals, papil·les, rehabilitació oral i cirurgia al COEC impartit pel Dr. Edgar Teddy Romero Peláez (2016). Curs d’immersió en restauracions ceràmiques mínimament invasives: de l’A a la Z, al COEM, impartit pel Dr. Sidney Kina i August Bruguera (2017). Curs d’oclusió pràctica per a la clínica diària a Autran Dental Academy (2018).

Exprofessora de l’Àrea de Patologia i Terapèutica Dental de la Universitat Internacional de Catalunya – UIC (1999-2004). Coordinadora dels cursos de formació continuada d’estètica i endodòncia del Centro Internacional de Estudios Superiores e Investigación Dental – CIDESID (2005-avui). Professora del curs Emblanquiment per a higienistes dentals de l’Associació d’Higienistes i Auxiliars Dentals de Catalunya – AHIADEC, amb el patrocini del laboratori SDI (2008). Professora del curs Blanqueamientos dentales seguros. Métodos, productos y pronóstico de los casos del Colegio Profesional de Higienistas Dentales de Madrid, amb el patrocini del laboratori SDI (2009). Professora del curs sobre blanquejament dental del Colegio Oficial de Dentistas de Navarra, amb el patrocini del laboratori SDI (2010). Professora de la X edició del Curso de cirugía implantológica básica y avanzada con pacientes de CIDESID, a Santo Domingo, República Dominicana (2011). Professora del curs teòricopràctic d’Emblanquiment dental de l’Associació d’Higienistes i Auxiliars Dentals de Catalunya – AHIADEC (2013). Profesora del curs intensiu de facetes (carillas) de composite de l’Escuela Superior de Implantología y Rehabilitación Oral, ESI Barcelona (2013). Ponent del curs Manejo seguro de los blanqueamientos dentales, ¿cómo, en qué casos y con qué? organitzat pel Centro de Estudios Odonto-Estomatológicos de València (2015).

Idiomes de consulta: català, castellà i anglès.