Dra. Mercedes Elena Forero Guevara

Dra. Mercedes Elena Forero Guevara

A la clínica Dental Gaudí és odontòloga especialista en tractaments d’estètica dental, estètica facial, pròtesis dentals i odontologia conservadora.

Col·legiada número 6.298 del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC). Membre de la Sociedad Española de Prótesis Estomatológica y Estética (SEPES).

Llicenciada en odontologia general per la Universidad Central de Venezuela (2002). Màster en Estètica dental per la Universitat Internacional de Catalunya – UIC (2006). Homologació del títol d’odontòleg per la Universidad de Oviedo (2011). Curs d’excel·lència en restauracions ceràmiques adherides, impartit pels Drs. Pascal Magne i Michel Magne (2006). Curs de tractament dels sectors posteriors, impartit pel Dr. Angelo Putignano (2008). Curs Direct Resin Bonding, impartit pel Dr. Robert Margeas (2008). Curs de facetes (carillas) directes, impartit pel Dr. Benavides (2009). Curs de restauració amb implants: apropament biomecànic i estètic. Consideracions biomecàniques i d’oclusió, impartit pel Dr. Stefano Gracis (2009).

És col·laboradora docent externa de l’Àrea de patologia i terapèutica dental i del Màster Universitari en Odontologia Restauradora Estètica de la Universitat Internacional de Catalunya – UIC (des del 2016 i fins l’actualitat). També és professora de la Clínica Universitària d’Odontologia – CUO. Ha participat en diverses ponències, jornades i congressos mèdics de la seva especialitat: Estètica i funció en les restauracions Classe IV, a la VI jornada d’actualització en odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya – UIC (2013). Color en odontologia al Simposi d’odontologia conservadora del Colegio de Dentistas de Las Palmas (2013). Restauracions classe IV, del simple al complex al Simposi d’odontologia conservadora del Colegio de Dentistas de Las Palmas (2013). Taller teòric pràctic de col·locació de pals de fibra de vidre (Normon) al Simposi d’odontologia conservadora del Colegio de Dentistas de Las Palmas (2013). Webinar: Sistema SonicFill, usos clínics a la Universitat Internacional de Catalunya – UIC, en col·laboració amb Kerr Dental (2013). Predictable Restorations with direct Composite. Hands-on. Bangalore. India (2014). Color en odontologia a les Jornades d’actualització en odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya – UIC (2014). Ponent a la taula rodona Composites vs ceràmica de la 1a Jornada conjunta Santa Apol·lònia. Controvèrsies actuals en odontologia del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya – COEC (2019).