Dr. Javier Somoza Ferreño

Dr. Javier Somoza Ferreño

A la clínica Dental Gaudí és odontòleg especialista en pròtesi dental i cirurgia oral.

Col·legiat número 4.244 del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC). També és membre de la Sociedad Española de Prótesis Estomatológica y Estética (SEPES).

Llicenciat en odontologia per la Universitat de Barcelona (2003). Màster en implantologia i prostodòncia avançada pel Centro Internacional de Estudios Superiores e Investigación Dental – CIDESID (2012). Curs d’implantologia i cirugia avançada organitzat per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i Eckermann Laboratorium (2008). Curs de cirurgia mucogingival a CIDESID impartit pel Dr. Massimo de Sanctis (2014).

És professor del màster en implantologia i prostodòncia del Centro Internacional de Estudios Superiores e Investigación Dental – CIDESID (des del 2012 i fins l’actualitat). Forma part de l’equip mèdic de la clínica solidària Acción Planetaria (des del 2012 i fins l’actualitat), entitat sense ànim de lucre amb la qual Dental Gaudí també col·labora des de la seva fundació. Professor del curs Manipulació del teixit tou en segones fases a Les 1001 Dents Training (2018). Professor del curs Elevació de sinus a Les 1001 Dents Training (2018). Professor del curs Pròtesis sobre implants a Les 1001 Dents Training (2019).