Dr. Luis Cáncer Villacampa

Dr. Luis Cáncer Villacampa

A la clínica Dental Gaudí és el responsable del servei de sedació conscient, orientat a donar solució als tractaments on existeixi fòbia, por i ansietat severa al dentista. També en intervencions quirúrgiques llargues i amb pacients que no poden cooperar (autisme, síndrome de Down, nens hiperactius, etc.).

Metge anestesiòleg de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, des del 1995. Col·legiat número 27.686 del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB).

Llicenciat en medicina per la Universidad de Zaragoza (1980-86). Metge intern resident (MIR) a l’Hospital Universitari de Bellvitge, especialització en anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor (1991-1994). Màster en acupuntura a Les Heures – Universitat de Barcelona, a través del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (2006). Curs teòricopràctic d’homeosiniatria (2012). Curs de terapèutica homeopàtica per a metges (2011) acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries. Curs teòricopràctic de biomagnetisme, tractament del par biomagnètic al Centre d’Investigació de Biomagnetisme Mèdic de Berlín (Alemanya, 2013).