Testimonios

Los pacientes valoran muy positivamente la clínica Dental Gaudí de Castellbisbal. Conoce aquí las opiniones de pacientes reales.

Clínica Dental Gaudí Castellbisbal
4.9
Basado en 57 reseñas.
powered by Google
mercedes hernandez
mercedes hernandez
16:32 19 Dec 22
They have done a great job!! Very professional, they take great care of every detail, they are very close and friendly. Very happy with the decision to do the implants and veneers with you.And Neus, you are a machine!! Thanks for everything.I recommend it 100%
Marta Ballester
Marta Ballester
13:11 29 May 20
Excel·lent tracte i molt bons professionals.
Gemma Camats
Gemma Camats
17:20 28 Apr 20
Atenció excel.lent!! Honestedat i professionalitat màxima. La clínica no està al meu poble però em desplaço a Castellbisbal perque realment val la pena!
Marc Vilaseca
Marc Vilaseca
14:50 13 Feb 17
Estic molt content de la Clínica Dental Gaudí. Són molt professionals, la veritat és que dóna gust trobar un equip de treball tant bo. El tracte és molt directe, t’aconsellen en tot moment del que és millor per la teva salut dental. Et sents com a casa. Si encara esteu dubtant de quina clínica anar, no ho dubteu. Aquí la teniu.Ànims, seguiu així i no canvieu!!
Carles Montero
Carles Montero
11:52 09 Feb 17
La relació metge - pacient es basa en la confiança i la Dra.Neus i el seu equip té tota la meva i la de la meva família, per la seva professionalitat i el seu tracte amb els pacients, especialment amb els més petits.
jordi pardo
jordi pardo
11:33 09 Feb 17
Són grans professionals i millors persones
Susana Caparros
Susana Caparros
08:19 03 Feb 17
Una marevella de personal i molt profesionals
Laura Ruiz G.
Laura Ruiz G.
20:40 18 Jan 17
Anar al dentista sense por és possible. A casa tots tres visitem la clínica i també part de la resta de la família. Sempre ens han atès amb professionalitat i a la vegada amb paciència (jo sóc poruga).Sabem que estem en bones mans!!
Ver todas las reseñas
js_loader