Dental Gaudí patrocina el Club Bàsquet Castellbisbal

Dental Gaudí i el Club Bàsquet Castellbisbal signen un contracte de patrocini publicitari per tres temporades, fins l’any 2021.

D’aquesta manera, el Club Bàsquet Castellbisbal rep un incentiu econòmic per promoure les escoles de bàsquet, especialment el projecte castellBALLescoles, i els equips oficials de promoció conformats pels quadres d’edat premini, mini, preinfantil, infantil i cadet.

Dental Gaudí, amb aquest acord, dona suport a la tasca del Club Bàsquet Castellbisbal i recolza els valors intrínsecs a la pràctica de l’esport del bàsquet, com són el benestar, la salut, la higiene, la cura personal, la cultura de l’esforç, la superació personal, el respecte… valors que compartim.

El compromís social de Dental Gaudí amb Castellbisbal va més enllà, i també patrocina dues sessions anuals de l’Hora del conte de la Biblioteca municipal Josep Mateu i Miró i el Club Korfbal Castellbisbal.

 

Dental Gaudí patrocina el Club Bàsquet Castellbisbal

Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (122)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (2)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (12)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (10)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (11)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (9)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (8)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (7)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (6)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (5)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (4)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (3)
Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (122) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (2) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (12) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (10) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (11) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (9) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (8) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (7) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (6) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (5) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (4) Dental Gaudi Club Basquet Castellbisbal (3)

 

Notícia actualitzada el 21/11/2018.

Posted in Notícies by Dental Gaudí